Pasta Bolognese, 8 personer

På familiens rejse til Italien lavede vores datter og svigersøn den helt rigtige spagetti Bolognese – serveret en varm aften ved Gardasøen – her er opskriften

Ingredienser:

1 kg oksekød

Løg, hvidløg, gulerødder, selleri

3 store løg

4 fed hvidløg

3 peberfrugt

3 gulerødder

3 stængler bladselleri

3 ds hakket tomat

oregano

boulliontern

2 stk. tørret chili

Fremgangsmåde:

Kødet og tomaterne er tilsat - så mangler bare peberfrugter

Løg, hvidløg, selleri, gulerødder skæres i tern som på billedet, og brunes i en stor gryde.

Derefter tilsættes kødet som brunes med, og tilsidst tilsættes tomat, chili, 1 spsk. oregano og peberfrugterne.

Nu skal retten stå og småkoge i mindst et par timer.

Hvis der komme til at mangle væske under den lange kogning, tilsættes lidt vand – den lange tilberedningstid gør at ingredienserne “koger” sammen så retten ikke behøver jævnning.

Tilsidst smages til med salt og peber.

Vi fik den serveret med frisk pasta og en grøn salat samt revet parmesanost.

 

Så er der serveret

.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>