Fyldt lammekølle, 5 personer

Udbenet lammekølle fyldt med krydderurter – med inspiration fra TV2 fri.

Ingredienser:

1 lammekølle1.1l

1 dusk timian

1 dusk rosmarin

3 blade ramsløg

1 spsk. sennep

Salt og peber

 

 

Fremgangsmåde:

Lammekøllen udbenes med en skarp kniv, ved at man skærer benet fri – man skærer på langs af køllen helt ind til benet og skærer så rundt om det så det komme helt fri.

Det udbenede stykke kød fyldes med sennep, krydderurter og salt og peber (som på billedet).

Rul stegen sammen og bind med garn. Som det ses er det ikke det jeg er bedst til, men bare det hænger sammen….

Jeg dryssede til sidst stegen med hvidløgssalt, men man kan også skære små “lommer” i kødet og komme frisk hvidløg i.

2.2l

Steg i ovnen i ca. 1 1/2 time ved 180 grader.

Lad stegen hvile et kvarter skær ud – jeg serverede med en bladet salat, godt italiensk brød og kartoffelsalat.

Krydderurte fyldet kan erstattes med mange andre urter og krydderier.

3.3

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>