Lækker kraftig suppe med tomater og bacon
2 dåser hakkede tomater
200 g. bacontern
2 fed hvidløg
6 dl. grøntsagsboullion
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret timian
1 tsk. peber
2 1/2 dl. fløde
1 kop suppehorn
Fremgangsmåde:
Hak løg og hvidløg og brun sammen med bacontern i lidt olie i en gryde.
Kom boullion (jeg brugte bare 6 dl. vand og 1 Knorr grøntsagsterning) ved sammen med oregano, timian og peber og kog i et kvarter. Blend suppen med en stavblender for at gøre den ensartet og kom suppehornene i. Kog svagt videre i 10 minutter mere.
Tilsæt fløde og giv suppen et opkog - så er suppen er klar til servering, men den bliver dog bedst hvis den får lov at trække mindst en times tid inden servering.
En klat cremecraiche i midten af tallerkenen og et par rosmarinblade ville også være rigtigt godt, men det havde jeg ikke lige hjemme idag.