Tomatsuppe, ca. 1,5 liter

Lækker kraftig suppe med tomater og bacon

Ingredienser:

2 dåser hakkede tomater

200 g. bacontern

2 løg 

2 fed hvidløg

6 dl.  grøntsagsboullion

1 tsk. tørret oregano

1 tsk. tørret timian

1 tsk. peber

2  1/2 dl. fløde

1 kop suppehorn

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg og brun sammen med bacontern i lidt olie i en gryde.

Kom boullion (jeg brugte bare 6 dl. vand og 1 Knorr grøntsagsterning) ved sammen med oregano, timian og peber og kog i et kvarter. Blend suppen med en stavblender for at gøre den ensartet og kom suppehornene i. Kog svagt videre i 10 minutter mere.

Tilsæt fløde og giv suppen et opkog  - så er suppen er klar til servering, men den bliver dog bedst hvis den får lov at trække mindst en times tid inden servering.

En klat cremecraiche i midten af tallerkenen og et par rosmarinblade ville også være rigtigt godt, men det havde jeg ikke lige hjemme idag.

.


Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>