Laksestykker med porrer og gulerod, 4 personer

Lækker lille let ret med laksestykker og grønt

Ingredienser:

4 laksestykker a’ ca 100 g.

1 porre

2 gulerødder

4 kartofler

ca. 2 dl. fløde

 

Fremgangsmåde:

Krydr laksestykkerne med salt og peber (gerne Santa Maria Peberblanding) og steg dem i olie eller smør  par minutter på hver side.

Læg dem til side og rens grøntsagerne.

Skær porre og gulerødder i skiver og kartoflerne i tern.

Brun dem på panden i den olie laksene blev stegt i og steg videre for svag varme i 5 – 10 minutter.

Kom fløden ved og læg laksefilerne på igen og kog op. Lad retten koge i ca. 5 minutter og lad den stå i endnu 5 minutter og hvile inden servering.

Så er retten klar – jeg serverede hjemmebagte tomatboller.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>