Paprikakylling, ovnstegt – 4 personer

Ovnstegt kylling med paprika – utrolig let og hurtig ret og skåret smart ud inden stegningen

Ingredienser:

1 kylling

paprika

salt

Fremgangsmåde:

Rens skyl kyllingen og skær eller klip den op ved brystet så den kan “foldes” ud som på billedet.

Drys med paprika og salt og læg den i en bradepande.

Jeg kom 6 dl. vand og en hønse boullionterning ved for at få noget at lave sauce af, og så eller i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter alt efter kyllingens størrelse.

På den måde blive helle kyllingen dejlig sprød og er meget let at dele i 4 stykker.

Jeg brugte skyen fra stegningen sammen med  en håndfuld champignon som smag i en opbagt sauce, og serverede med kogte kartofler og kogt blomkål.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>