Denne skærekage er dejlig luftig og krydret – og med masser af æbler i.
Ingredienser:
200 g. margarine
250 g. sukker
4 æg
2 revne æbler
1/2 dl. mælk
ca. 400 g. mel
100 g. hakkede valnødder
1 tsk. ingefær
1/2 tsk. stødt nelliker
2 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
——————-
4 æbler i både
1 dl. kanelsukker
50 g. mandelflager
Fremgangsmåde:
Rør blødgjordt margarine, sukker og æg grundigt. Tilsæt revet æbler og de hakkede valnødder og rør igen godt igennem.
Bland mel, nelliker, kanel, ingefær og bagepulver og kom i dejen. Rør igen og dejen er færdig.
Hæld dejen op i en bradepande som enten er smurt med margarine, eller som på billedet, er beklædt med bagepapir.
Kom æblebådene fra de fire æbler ovenpå og drys med kanelsukker (1 dl. sukker blandet med 1 spsk. kanel).
Kom tilsidst mandelflager på og bag ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Hej Peter
Jeg vil først sige mange tak for en helt igennem fantastisk side, jeg har med stor fornøjelse brugt flere af dine opskrifter og jeg må sige de er fantastiske.
Jeg vil meget gerne bage efter denne opskrift, men i ingrediens listen står der at der skal bruges 2 dl kanelsukker— lid længere ned skriver du (1 dl. sukker blandet med 1 spsk. kanel) skal jeg forstå det sådan at jeg ganger det med 2 eller er det bare 1 dl der skal bruges ?
Med venlig hilsen
Liselotte
Mange tak – det er skønt når nogle kan bruge mine opskrifter.
Ja der står vist 2 forskellige mængder kanelsukker – nu vil jeg rette opskriften så der står 1 dl. kanelsukker begge steder – det er vist nok.
mvh Peter