Håkon småkager, 100 stk

Lækker og sprød småkage som minder lidt om vaniliekranse i smagen.

Ingredienser:1.1l

200 g blødt smør

100 g flormelis

100 g  marcipan

2 tsk. vaniliesukker

250 g mel

 

Fremgangsmåde:

Bland smør, flormelis, revet marcipan, vaniliesukker og blødt smør sammen.

Tilsæt mel og rør grundigt sammen.2.2l

Sæt dejen i køleskab en halv times tid og form den så som pølser, som på billedet ovenfor.

Kom sukker ud på bordet og rul pølserne igennen det, så de bliver helt dækket af sukker.

Rul pølserne ind i staniol og læg dem i køleskab i et par timer, så de bliver faste og kan skæres i tynde skiver.

Skær ud med en skarp kniv som på billedet og bag i ca. 8 minutter ved 180 grader til de bliver fint gyldne.

Når de er kølet helt af, kommes de i en kagedåse så de beholder sprødheden.

3.3

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>