Svineskank med rodfrugter

En rigtig efterårs menu – og dejlig billig. Der er nok til 4 personer

Ingredienser:1.1

2 stk. svineskank

750 g. rdofrugter af:

Persillerod, pastinak, lyse beder, gulerødder, kartofler

Olivenolie

Timian3.3

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Skær sværen på skanken i mindre stykker og gnid med salt og peber.

Rens rodfrugterne og skær i stykker som på billede 2 og læg i en bradepande.

Tilsæt 1 spsk. timian og 1/2 dl. olivenolie samt salt og peber.

Læg svineskankene ovenpå og steg i ca. en time ved 200 grader (jeg brugte ikke varmluft for at få en sprød svær).

Skær kødet fra benet og skær i mindre stykker og server med rodfrugterne.

Jeg serverede med kogte majskolber, men meget andet også bruges – måske kogte bønner.

 

6.6

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>