Boller med krydderi og salt

Disse boller er en almindelig fuldkornsdej som drysses med krydderurter og flagesalt – de er rigitg lækre som f.eks. frokostboller.

Ingredienser:

Lav en dej som denne: Fuldkornsboller

Form som boller på bagepladen og klip et stort kryds i toppen med en saks.

Pensl med æg eller vand.

Sæt til hævning i en halv times tid.

Når bollerne er hævet drysses med krydderurter – jeg brugte tørret oregano – samt en god flagesalt som f.eks. Læsø salt.

Sæt bollerne i en kold ovn og bag til de er gyldne ved 200 grader – ca. 20 minutter.

Så er der lækre boller som passer fortrindelig til frokostbordet eller lignende.

1.1

 

 

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>