Chokolade cookies

Store og meget sprøde cookies med chokolade og nødder – opskrift inspireret af opskrift fra Dansukker.

Ingredienser:

200 g. margarine eller smør

400 g. sukker1.1

2 æg

350 g. mel

1 tsk. vaniliesukker

1 tsk. bagepulver

150 g. hakkede mørk chokolade

50 g. hakkede nødder

Fremgangsmåde:

Rør sukker, æg og blødgjordt margarine/smør grundigt sammen.

Tilsæt mel, vanilje og bagepulver og rør sammen.

Tilsidst røres chokolade og nødder i og dejen er færdig.

2.2

Rul dejen ud til 2 tykke pølser og rul dem ind i staniol – sæt i køleskab i mindst 2 timer, men dejen kan sagtens holde et par dage, hvis man ikke lige har tid.

Når dejen er kommet ud af køleskabet og befriet fra staniolen, skæres den i tykke skiver som lægges med stor afstand på en bageplade.

Tryk hver kage flad med håndfladen og bag kagerne til de er flot brune/gyldne – det tager ca. 10 minutter ved 180 grader.

5.5

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Chokolade cookies

  1. Line says:

    Hvor ser de bare lækre ud!
    God idé at rulle dejen og derefter skære den ud!
    Det vil jeg prøve næste gang, så kan det være at mine cookies ikke flyder ud! :-)

    Vh. Line

    • Peter says:

      Tak skal du have, de var rigig lækre – det var første gang jeg prøvede at rulle dejen til cokkies ud på den måde, men bestemt ikke sidste.

      mvh Peter

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>